Hartwallin Lahden toiminnasta nollapäästöistä

Hartwallin vastuullisuuskooste vuoden 2022 teoista on julkaistu. Tänä vuonna käyttöön otettavan biokaasulaitoksen mahdollistama hiilineutraali tuotanto Lahdessa on yksi Hartwallin vastuullisuusohjelman tärkeimmistä tavoitteista. Eniten päästöjä aiheuttavien pakkausmateriaalien suhteen Hartwall on onnistunut tekemään jo paljon luontoa säästäviä ratkaisuja.

Mahdollisuus räätälöidä omaa työtä näkyy suomalaisten työtyytyväisyydessä

Suomalaiset nimeävät monipuoliset työtehtävät ja työn merkityksellisyyden eräiksi tärkeimmistä työtyytyväisyyteen vaikuttavista tekijöistä. Tämä näkyy myös suomalaisten työpaikanvaihtoaikeissa: työpaikan vaihtoa harkinneet kokevat nykyisen työnsä yksitoikkoisemmaksi ja vaikutusmahdollisuutensa rajallisemmiksi verrattuna niihin, jotka eivät ole harkinneet työpaikkansa vaihtoa. Tulokset selviävät Hartwallin teettämästä tutkimuksesta.

Alkoholittomat tisleet – mitä ne ovat ja miten ne ovat myllertäneet juomamarkkinoita?

Kiinnostus alkoholittomiin tisleisiin, eli tislausmenetelmällä valmistettuihin alkoholittomiin juomiin on kovassa nousussa maailmalla, ja suomalaisistakin jo joka kymmenes kertoo olevansa kiinnostunut niistä. Briteissä syntynyt Seedlip on maailman ensimmäinen alkoholiton tislausmenetelmällä valmistettu juoma, ja sen ympärille on syntynyt miljoonabisnes. Mitä alkoholittomat tisleet ovat, ja mistä niiden suosio kertoo?