Ruokamessuilla jaetaan uusi Vuoden suomalainen elintarvikeinnovaatio -palkinto 

Ensi huhtikuussa Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Ruokamessuilla jaetaan uusi Vuoden suomalainen elintarvikeinnovaatio -palkinto, jonka tarkoituksena on nostaa esille uusia ideoita sekä kannustaa alan toimijoita kehittämään kuluttajien arkea ja juhlaa helpottavia ratkaisuja. 10 000 euron arvoisen palkinnon lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Palkinnon voi saada tuotteesta, palvelusta tai liikeideasta, joka muuttaa tai parantaa kuluttajan arjen ja/tai juhlan ratkaisuja. Palkinnonsaajaksi voi ehdottaa Suomessa valmistettuja ja 1.1.2023 tai sen jälkeen lanseerattuja innovaatioita. Palkintoraati koostuu Ruokamessujen ohjausryhmästä, puheenjohtajana toimii Elintarviketeollisuusliitto ETL:n johtaja Marleena Tanhuanpää.

”Ruokaan liittyy paljon tunteita ja mielipiteitä. Elintarvikkeet ovat läsnä arjessamme koko ajan ja niitä kehittämällä vaikutetaan moniin tärkeisiin yhteiskunnallisiin asioihin, kuten talouteen, terveyteen ja vastuullisuuteen. On hienoa olla mukana kehittämässä ja jakamassa palkintoa, joka nostaa esille kiinnostavia elintarvikeinnovaatioita”, sanoo Tanhuanpää.  

Palkintohaku on käynnistynyt Ruokamessujen verkkosivuilla www.ruokamessuthelsinki.fi. Palkinnonsaajaa voi ehdottaa 31.1.2024 saakka.

Uutta tapahtumaa suunnitellaan kovaa vauhtia

Vuoden suomalainen elintarvikeinnovaatio -palkinto jaetaan ensi huhtikuussa ensimmäistä kertaa järjestettävillä Ruokamessuilla. Uuden tapahtuman suunnittelu on parhaillaan käynnissä Helsingin Messukeskuksessa. Ruokamessujen ovet avautuvat kävijöille 19.–21.4.2024. 

”Tavoitteenamme on, että kuluttaja löytää Ruokamessuilta paljon uusia ideoita, vinkkejä ja oivalluksia. Näytteilleasettajille tapahtuma tarjoaa tärkeää ensi käden informaatiota kuluttajien mieltymyksistä ja tuotteiden toimivuudesta. Uutuuksien esittelyn lisäksi vanha tuttukin tuote tai toimija pysyy paremmin kuluttajien mielissä, kun sen kohtaa messuilla”, toteaa Ruokamessuista Messukeskuksessa vastaava yhteistyökumppani Nina Harlin.

Helsingin Messukeskus järjestää Suomen herkullisimman ruokatapahtuman Ruokamessut 19.–21.4.2024. Uuden tapahtuman kanssa samaan aikaan avautuvat myös Lapsimessut ja Lemmikkimessut.

www.ruokamessuthelsinki.fi, #ruokamessut2024

Kommentit

Jätä kommentti