Päivittäistavarakauppaosaaja mehuteollisuuteen

Bonne Juomat Oy:n kaupalliseksi johtajaksi on nimitetty 3.1.2022 alkaen Ari Maijanen. Hän vastaa myynnistä ja markkinoinnista sekä osallistuu aktiivisesti tuotevalikoiman kehittämiseen.

– Uutuustuotteita on työn alla ja tulossa markkinoille jo tämän vuoden aikana sekä kuluttajapuolelle että ammattikeittiöille. Valikoiman kehittämiseksi on tehty kovasti töitä molemmille asiakassektoreille, Maijanen tähdentää.

Hän vastaa myös yhteistyön kehittämisestä kumppaneiden kanssa. Yhteistyön kohteita voi olla esimerkiksi tuotekehityksessä, logistiikassa ja verkkokauppayhteistyön rakentamisessa.

Ari Maijasella on pitkä kokemus päivittäistavarakaupan alalta. Hän on toiminut muun muassa Ab Chipsters Food Oy:n toimitusjohtajana ja Wihuri Oy Aarnio Metro-Tukun osto- ja ketjujohtajana.

Bonne Juomien myynti- ja yhteyspäällikkö Alpo Miettisen päävastuualueena on jatkossa teollisuusmyynti. Hän jatkaa myös yhteyspäällikkötehtävissä sopimusvalmistuksien ja b-to-b-markkinointikumppanien osalta.

Lohjalainen Bonne Juomat valmistaa mehuja ja soseita luonnon raaka-aineista: marjoista, hedelmistä, kasviksista ja lähdevedestä.

Kaikki Bonnen valmistavat tuotteet ovat lisäaineettomia. Mehujen ja soseiden lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat myös välipalajuomat, lähdevedet, smoothiet ja shotit. Keittiöalan ammattilaisille on lisäksi räätälöity muun muassa mehutiivisteitä ja hyydykejauhetta.

Muita nimityksiä

 • Inkeri Pihlajisto on nimitetty Paulig Groupissa tehtävään Intelligence & Insights Manager.
 • Niko Markkinen on aloittanut Measur Oy:llä projektipäällikkönä vastuualueenaan elintarvikekontaktimateriaalit, elintarvikkeet ja lisäaineet.
 • PsM, KTT Hanna Peltokangas on nimitetty Kalaneuvos Oy:n ja tytäryhtiö Martin Kala Oy:n sekä Nordic Trout -konsernin henkilöstöjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään 1.3.2022.
 • Restonomi, MBA Sami Neuvonen on nimitetty Leipurin Suomen maajohtajaksi 1.2.2022 alkaen. Tehtävä on uusi ja korvaa aiemman myyntijohtajan tehtävän.
 • KTM Susanna Tevä on nimitetty Apetit Oyj:n talous- ja hallintojohtajaksi vastuualueinaan konsernin talous ja rahoitus, lakiasiat ja IT. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään 1.8.2022.
 • Tiia Pitkänen on aloittanut Finnbakels Oy:ssä myyntikoordinaattorina ja Veli-Pekka Salminen toimitusketjun kehitystehtävissä.
 • BA Tia Rantanen on nimitetty Stockmann-divisioonassa Chief Brand and Storytelling Officeriksi, DI Tuomas Tiilikainen Chief Supply Chain Officeriksi ja DI Sara Toivakainen Chief Customer Insight & Experience Officeriksi. He ovat myös johtoryhmän jäseniä.
 • Vahid Mortezaei on aloittanut Helsingissä yliopistossa tehtävässä University Instructor.
 • Heini Lehtosalo on aloittanut asiantuntijana maa- ja metsätalousnimisteriössä.
 • Leipuriliiton hallituksen puheenjohtajana jatkaa Kari Meltovaara (Leipomo Rosten Oy), varapuheenjohtaja on Harri Jaakkola (Leivon Leipomo Oy). Leipuriliiton valtuuskunnan puheenjohtaja on Jari Elonen (Elonen Oy Leipomo) ja varapuheenjohtaja Anttu Rautio (Kotileipomo Siiskonen Oy).
 • Suomen Yrittäjät ry:n ruokavaliokuntaan on valittu Kari Meltovaara (Leipomo Rosten Oy) ja Harri Jaakkola (Leivon leipomo Oy) sekä työmarkkinavaliokuntaan Leipuriliiton toimitusjohtaja Mika Väyrynen.
 • Eläinlääkäriliiton toiminnanjohtajaksi on valittu Karola Baran 17.3.2022 alkaen. Hän on koulutukseltaan juristi ja kasvatustieteen maisteri.
 • Kotipizzan luotsaaja Tommi Tervanen on aloittanut Picnicin hallituksen puheenjohtajana.
 • Anniina Siirama on aloittanut Valiolla tuotekehittäjänä.