Kumppanisisältö: SEW-EURODRIVE Oy

Käyttötekniikan digitalisaation mahdollisuudet

Tuotannon tehostuminen edellyttää yhä edistyksellisempiä automaatioratkaisuja. Käyttötekniikan digitalisaatiossa on paljon potentiaalia elintarviketeollisuudessa. Digitaalisilla ratkaisuilla mahdollistetaan muun muassa käyttölaitteiden elinkaaren parempaa hallintaa. Enemmän joustavuutta ja tehokkuutta teollisuuden käyttöautomaatioon – kaikki yhdeltä kumppanilta. Lue koko artikkeli.

Tarjoamme asiakkaillemme aidosti yhteensopivan digitaalisen käyttöautomaatioratkaisun. Käyttötekniikan digitalisaatiossa on paljon potentiaalia elintarviketeollisuudessa. Digitaalisilla ratkaisuilla mahdollistetaan käyttölaitteiden elinkaaren parempaa hallintaa”, kertoo SEW-EURODRIVE Oy:n myyntijohtaja Juha Korhola.

MOVI-C®-automaatiojärjestelmän avulla saadaan teollisuuden ohjausjärjestelmiin diagnostiikkatietoa vaihdemoottoreista ja käyttölaitteista. Tämä helpottaa vaihdemoottoreiden ennakoivaa kunnossapitoa. Lisäksi yksikaapelitekniikka synkroni- ja asynkronimoottoreihin tuo merkittävää lisäarvoa kaapeloinnin helppouteen ja käyttöönottoon.

SEW-EURODRIVEn aseptiset moottorit täyttävät vaativimpienkin hygienia-alueiden vaatimukset ja soveltuvat erityisesti elintarviketeollisuuden tarpeisiin.

Modulaarinen MOVI-C®-automaatiojärjestelmä sisältää ohjelmiston, ohjaustekniikan sekä taajuusmuuttaja- ja käyttötekniikan.

Tervetuloa tutustumaan käyttötekniikan digitalisaatioon

SEW-EURODRIVE Oy:n näyttelytilassa voi konkreettisesti kokeilla verkotettujen koneiden ja älykkäiden hajautetuttujen komponenttien tuomia mahdollisuuksia. Lisäksi vaihdemoottoreista ja käyttölaitteista saatavilla olevan diagnostiikkatiedon hyödyntäminen tarjoaa vastauksia ennakoivan kunnossapidon haasteisiin.

”Näyttelytilassamme on myös esillä AGV-ratkaisuja, joilla voidaan toteuttaa joustavia ja ketteriä tuotannon layoutteja. Tuotteistetussa AGV-konseptissamme on valmis mekaniikka, käyttöteknologia ja avoin ohjaus. Asiakaskohtainen AGV-ratkaisu on toteutettu kosketuksettomalla tehonsyöttöjärjestelmällä”, jatkaa Juha Korhola.

Yrityksen näyttelytilassa on mahdollisuus tutustua hygieenisiin käyttölaiteratkaisuihin sekä käyttötekniikan digitalisaation mahdollisuuksiin ja hyötyihin. Esittelykierroksen yhteydessä voi tutustua myös yrityksen huoltokeskukseen ja kokoonpanotehtaaseen. Tilaan tutustutaan varaamalla aika henkilökohtaiselle esittelykierrokselle.

SEW-EURODRIVE Oy:n näyttelytilassa voi tutustua myös yrityksen AGV-ratkaisuihin.

SEW-EURODRIVE Suomessa

SEW-EURODRIVE Oy on käyttötekniikkaan erikoistunut yritys. Tuotevalikoima koostuu vaihdemoottoreista, teollisuusvaihteista, taajuusmuuttajista, servokäytöistä ja hajautetusta käyttöautomaatiosta. Yrityksen pääkonttori ja kokoonpanotehdas toimivat Hollolassa ja huoltokeskukset sekä Hollolassa että Torniossa. Aluekonttorit sijaitsevat Kotkassa, Tampereella, Kuopiossa ja Torniossa. Yritys on perustettu vuonna 1975.

Karkkilassa sijaitseva SEW-EURODRIVE -konsernin tuotantolaitos on erikoistunut suurten teollisuusvaihteiden suunnitteluun ja valmistukseen. SEW-EURODRIVE -yhtiöt työllistävät Suomessa yli 250 työntekijää ja ovat osa kansainvälistä käyttötekniikan kokonaisratkaisuihin erikoistunutta saksalaista SEW-EURODRIVE -konsernia. Vuonna 1931 perustetun perheyrityksen palveluksessa on yli 18 000 työntekijää 52 maassa ja liikevaihto on yli 3,3 miljardia euroa. Konsernissa on maailmanlaajuisesti 17 tuotantolaitosta ja 81 paikallista kokoonpanotehdasta ja huoltokeskusta. www.sew-eurodrive.fi

SEW-EURODRIVE Oy

Vesimäentie 4

15860 HOLLOLA

Puh. 0201 589 300

sew@sew.fi

www.sew-eurodrive.fi