Moderni edelläkävijä K-Citymarket Länsikeskus Turusta on Suomen paras K-Citymarket

Vuoden 2023 Suomen paras K-Citymarket löytyy Turusta. Kunnianhimoisesti uudistettu ja elämyksellinen K-Citymarket Länsikeskus saa tunnustusta niin asiakkailtaan kuin liiketoiminnan kehittämisestä.

K-Citymarket Länsikeskus on vuoden 2023 koko Suomen paras K-Citymarket. Tunnustuksen toi kaupan pitkäjänteinen kehittäminen kunnianhimoisesti ja tavoitteellisesti. Kauppiaana K-Citymarket Länsikeskuksessa toimii Juha Jylli ja tavaratalopäällikkönä Eija Kurvinen. 
 
”Tämä on tosi hieno juttu! Kiitos kuuluu mahtavalle henkilökunnalle, jonka kanssa olemme tehneet systemaattisesti ja pitkäjänteisesti töitä. Meillä on osaava ja innostunut porukka, tästä on hyvä jatkaa”, kertoo kauppias Jylli. 
 
Parhaan kaupan valintaan vaikuttavat muun muassa kaupan myynnin kehitys, menestyminen asiakastyytyväisyystutkimuksissa ja henkilöstöjohtaminen. Palkintoja jaettaessa tarkastellaan myös, miten kaupan liikeidea tulee asiakkaiden arjessa näkyväksi ja miten kauppa kehittyy ajassa. 

”K-Citymarket Länsikeskus on moderni edelläkävijäkauppa. Kaupassa on kehitetty omia kilpailuetuja sekä liikeideaa ja saatu ne näkymään asiakkaille ainutlaatuisilla tavoilla. Kauppa on menestynyt monella mittarilla eikä siellä tingitä perusasioistakaan: kaupan puhtaus saa paljon kiitosta asiakaspalautteissa, samoin palveluhenkinen henkilökunta”, K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki sanoo.  

Länsikeskus sai loppuvuonna 2023 myös kansainvälistä tunnustusta, kun maailman johtava kaupan alan tutkimus- ja asiantuntijajärjestö Institute of Grocery Distribution valitsi sen marraskuun kuukauden kaupaksi. IGD perusteli valintaa sillä, että kaupan konsepti ja osaaminen ovat vaikuttavalla tasolla erityisesti kauppakohtaisen miljöön ja ruokamaailman osalta.  

K-Citymarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan erilaisten osastojen sekä vaihtuvien teemojen perusteella. Näitä ovat muun muassa vuoden paras palvelutiski, paras juomakauppa ja paras asiakastyytyväisyys.  

Tänä vuonna Turkuun meni myös toinen tunnustus, kun K-Citymarket Kupittaa palkittiin vuoden verkkokauppana. Vuoden verkkokaupan palvelua kehutaan luotettavaksi, toimivaksi ja ystävälliseksi. Kaupan laaja valikoima myös verkossa on monelle asiakkaalle vahva valintaperuste. Kokemus tilaamisesta ja ostosten toimittamisesta toteutuu asiakkaiden mielestä erittäin sujuvasti ja varmasti. Kupittaan K-Citymarketia luotsaa kauppias Hannu Aaltonen