Orkla

TiedotteetOrkla

Suomalaiset ovat Pohjoismaiden innokkaimpia kasvisruoan ystäviä

Yritysten vastuullisuus on tärkeää suomalaisille kuluttajille, mutta vastuullisuuden arvostaminen ei kuitenkaan aina heijastu käyttäytymiseemme. Tämä selviää Orklan teettämästä Sustainable Life Barometer -kuluttajatutkimuksesta, jossa selvitettiin pohjoismaisten ja balttilaisten kuluttajien vastuullisuusasenteita.
TiedotteetOrkla

Taffelin ja Oolannin tehtaalla katsotaan omaa kylää kauemmaksi

Taffelin sipsejä ja Oolannin pakasteperunatuotteita on valmistettu Ahvenanmaalla Haraldsbyn tehtaalla jo vuosikymmenten ajan. Orkla Suomen tehtaalla tuotetaan uusiutuvaa energiaa, hyödynnetään tuulivoimaa ja puhdistetaan pesuvedet. Vahvistamme paikallista kiertotaloutta, ja samalla katsomme kyläämme kauemmaksi.

Onko kasvipohjaisuus oikotie onneen?

Vastuullisesti hyvää -podcastin neljännessä jaksossa puhutaan kasvipohjaisesta ruoasta ja sen ilmastovaikutuksesta. Kasvipohjaisten tuotteiden eroista ja ilmastoviestinnän vaikeudesta keskustelevat Kotipizza Groupin Antti Isokankaan kanssa Orkla Suomen innovaatio- ja vastuullisuusjohtaja Katja Salminen ja Luonnonvarakeskuksen erikoistutkija Juha-Matti Katajajuuri.
TiedotteetOrkla

Orklan Pieni ilmastojälki -merkki kertoo tuotteen ilmastovaikutuksesta – Abba ja Paulúns saavat merkin ensimmäisinä

Abban sillipurkkeihin ja Paulúnsin myslipakkauksiin lisätään kevään aikana Orklan Pieni ilmastojälki -merkki, joka kertoo tuotteen ilmastovaikutuksen olevan alle puolet ruoan keskimääräisestä ilmastovaikutuksesta. Orkla haluaa merkin avulla nostaa tietoisuutta ruoan ilmastovaikutuksesta ja auttaa kuluttajia tekemään ilmastoystävällisiä valintoja.