
Sari Ollila
yliopistonlehtori
ETMJ:n puheenjohtaja
ETT
Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto
Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti

Elintarvikealan talous- ja markkinajaoston (ETMJ) tarkoituksena on tuoda yhteen elintarvikealalla talouden ja markkinoinnin parissa toimivat ammattilaiset. Jaosto edistää ja kehittää elintarvikealan talouteen, markkinoihin ja markkinointiin liittyvää tutkimusta, tiedonvälitystä, koulutusta ja verkostoitumista järjestämällä yritysvierailuita ja seminaareja.
Jaoston jäseneksi voi ilmoittautua Elintarviketieteiden Seuran jäsen, joka toimii elintarvikealan talouden, kaupan, markkinoinnin sekä niihin liittyvän tutkimuksen parissa tai on näistä aiheista kiinnostunut.

yliopistonlehtori
ETMJ:n puheenjohtaja
ETT
Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto

Myynti- ja markkinointijohtaja
ETJ:n puheenjohtaja
elintarviketekniikan insinööri
Fision Oy Ltd

toimittajalaatuasiantuntija
ETM
Apetit Ruoka Oy

Senior Adviser in international business
ETM

väitöskirjatutkija
KTM, restonomi YAMK
Jyväskylän yliopisto

Elintarvikemarkkinoinnin yliopistonlehtori
KTT
Helsingin yliopisto, Taloustieteen osasto

Head of Product Innovation
Kalaneuvos

Avainasiakaspäällikkö
ETM
IFF

COO
ETM/MBA
Lajoie Oy