Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto

Aistinvaraisen tutkimuksen jaoston (ATJ) tavoitteena on yhdistää aistinvaraisen tutkimuksen parissa työskentelevät ammattilaiset.

Jaosto edistää ja kehittää elintarvikkeiden aistittavaan laatuun liittyvää

  • tutkimusta,
  • tiedonvälitystä

ja koulutusta järjestämällä

  • seminaareja,
  • teemapäiviä
  • ja ekskursioita

sekä tiedottamalla jäsenistölleen alaan liittyvistä kotimaisista ja ulkomaisista kursseista ja kongresseista.

Jaoston jäseneksi voi ilmoittautua Elintarviketieteiden Seuran jäsen, joka toimii aistinvaraisen tutkimuksen alueella tai on siitä kiinnostunut.

Elintarviketieteiden Seura (ETS) on European Sensory Science Societyn (E3S) jäsen. ETS:n jäsenet voivat osallistua jäsenhinnalla E3S:n toimintaan, muun muassa kursseille ja vuosittaiseen symposiumiin Euroopassa.

Heikki Aisala

erikoistutkija

ATJ:n puheenjohtaja

FT

VTT, Food Design -tutkimustiimi

Fabio Tuccillo

tutkijatohtori

ATJ:n varapuheenjohtaja

ETT

Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto

Jutta Varis

Laboratoriomestari

ATJ:n sihteeri

ETM

Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto

Mari Sandell

Professori (sensory food science, sensory perception)

FT, dosentti

Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto ja Turun yliopisto, Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus

Saara Lundén

Sensory and Consumer Research Executive

FM

Aistila Oy

Hanna Blankenstein

R&D Manager, Sensory and Consumer Insight

ETM

Fazer

Sulo Roukka

tohtorikoulutettava

ETT

Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto

Elina Laaksonen

ETM

Hartwall