
Heikki Aisala
erikoistutkija
ATJ:n puheenjohtaja
FT
VTT, Food Design -tutkimustiimi
Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti
Aistinvaraisen tutkimuksen jaoston (ATJ) tavoitteena on yhdistää aistinvaraisen tutkimuksen parissa työskentelevät ammattilaiset.
Jaosto edistää ja kehittää elintarvikkeiden aistittavaan laatuun liittyvää
ja koulutusta järjestämällä
sekä tiedottamalla jäsenistölleen alaan liittyvistä kotimaisista ja ulkomaisista kursseista ja kongresseista.
Jaoston jäseneksi voi ilmoittautua Elintarviketieteiden Seuran jäsen, joka toimii aistinvaraisen tutkimuksen alueella tai on siitä kiinnostunut.
Elintarviketieteiden Seura (ETS) on European Sensory Science Societyn (E3S) jäsen. ETS:n jäsenet voivat osallistua jäsenhinnalla E3S:n toimintaan, muun muassa kursseille ja vuosittaiseen symposiumiin Euroopassa.
erikoistutkija
ATJ:n puheenjohtaja
FT
VTT, Food Design -tutkimustiimi
tutkijatohtori
ATJ:n varapuheenjohtaja
ETT
Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto
Laboratoriomestari
ATJ:n sihteeri
ETM
Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto
Professori (sensory food science, sensory perception)
FT, dosentti
Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto ja Turun yliopisto, Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus
Sensory and Consumer Research Executive
FM
Aistila Oy
R&D Manager, Sensory and Consumer Insight
ETM
Fazer
tohtorikoulutettava
ETT
Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto
ETM
Hartwall