Kumppanisisältö: Leipurin Oyj

Leipurin R&D Baking Center, Vantaa
Ilmoittautuminen

Kasviproteiinit käytännössä – Makua, rakennetta ja uusia mahdollisuuksia elintarvikkeisiin

Tapahtuma on uniikki yhdistelmä ravitsemus- ja tutkimustietoa, uusia kansainvälisiä raaka-aineratkaisuja sekä Leipurin tiimin käytännön tuote-esimerkkejä ja asiantuntijuutta! 

Tule mukaan ja tutustu kasviproteiinitrendeihin ja käytännön toteutuksiin. Saat ajankohtaista markkina- ja tutkimustietoa ja pääset tutustumaan kansainvälisen kumppanimme uusiin kasviproteiiniratkaisuihin. Erityisenä plussana saat Leipurin asiantuntijoiden käytännön vinkit juuri sinun tuotekehityksesi tueksi – raaka-aineiden käyttöä, tuote-esimerkkejä ja tärppejä, joilla viet ideasi suoraan tuotteistukseen. 

Näyteillä mm. teksturoituja kasviproteiineja sekä erilaisia jauhemuotoisia raaka-aineita, joita voit hyödyntää monipuolisesti eri tuotteissa ja käyttötarkoituksissa. Saat myös käytännön vinkkejä kasviproteiinien käsittelyyn.  

Paras anti paikan päällä! 

  • Tuoretta markkina- ja tutkimustietoa 
  • Uusimmat kasviproteiinit herkullisiin tuotteisiin 
  • Kasvipohjaisen ruoan ravitsemustietoa, tutkimustuloksia ja vaikutuksia terveyteen 
  • Kasviproteiinit ja kuidut käytännössä – hybridi- ja vegevaihtoehtoja, aromeja ja apuaineita kaikkiin aterioihin, välipaloihin, jälkiruokiin ja juomiin 
  • Saat mukaasi Urhon hyödyllisen näytesetin tuotekehityksesi tueksi! 

Kasviproteiinit käytännössä –tapahtuman ilmoittautuminen, ohjelma ja puhujat: 

https://www.leipurin.com/fi/tapahtumat/kasviproteiinit-kaytannossa-1125