
Kumppanisisältö: Leipurin Oyj
Leipurin R&D Baking Center, VantaaIlmoittautuminenKasviproteiinit käytännössä – Makua, rakennetta ja uusia mahdollisuuksia elintarvikkeisiin
Tapahtuma on uniikki yhdistelmä ravitsemus- ja tutkimustietoa, uusia kansainvälisiä raaka-aineratkaisuja sekä Leipurin tiimin käytännön tuote-esimerkkejä ja asiantuntijuutta!
Tule mukaan ja tutustu kasviproteiinitrendeihin ja käytännön toteutuksiin. Saat ajankohtaista markkina- ja tutkimustietoa ja pääset tutustumaan kansainvälisen kumppanimme uusiin kasviproteiiniratkaisuihin. Erityisenä plussana saat Leipurin asiantuntijoiden käytännön vinkit juuri sinun tuotekehityksesi tueksi – raaka-aineiden käyttöä, tuote-esimerkkejä ja tärppejä, joilla viet ideasi suoraan tuotteistukseen.
Näyteillä mm. teksturoituja kasviproteiineja sekä erilaisia jauhemuotoisia raaka-aineita, joita voit hyödyntää monipuolisesti eri tuotteissa ja käyttötarkoituksissa. Saat myös käytännön vinkkejä kasviproteiinien käsittelyyn.
Paras anti paikan päällä!
- Tuoretta markkina- ja tutkimustietoa
- Uusimmat kasviproteiinit herkullisiin tuotteisiin
- Kasvipohjaisen ruoan ravitsemustietoa, tutkimustuloksia ja vaikutuksia terveyteen
- Kasviproteiinit ja kuidut käytännössä – hybridi- ja vegevaihtoehtoja, aromeja ja apuaineita kaikkiin aterioihin, välipaloihin, jälkiruokiin ja juomiin
- Saat mukaasi Urhon hyödyllisen näytesetin tuotekehityksesi tueksi!
Kasviproteiinit käytännössä –tapahtuman ilmoittautuminen, ohjelma ja puhujat:
https://www.leipurin.com/fi/tapahtumat/kasviproteiinit-kaytannossa-1125
