
Kumppanisisältö: Bureau Veritas
Sokos Hotel Tripla, HelsinkiIlmoittautuminenHACCP JÄRJESTELMÄN RAKENTAMINEN
Bureau Veritaksen HACCP järjestelmän rakentaminen -koulutuksessa käsitellään HACCP-periaatteita ja niiden toteutusta käytännön esimerkein. Koulutuksessa perehdytetään myös järjestelmän ylläpitoon ja kelpuuttamiseen elintarviketurvallisuusstandardien vaatimusten mukaisesti.
AJANKOHTA: 11.3.2025
KESTO: 1 päivä
OPISKELUTAPA: Lähiopetus
SIJAINTI: Sokos Hotel Tripla, Helsinki
KOULUTTAJA: Hanna Manninen, Johtava arvioija, kouluttaja – Bureau Veritas Certification
HINTA: € 825 +alv
Erikoistarjous: Hyödynnä -20 % tähän koulutukseen alennuskoodilla FOOD20.
KENELLE KOULUTUS SOPII
Koulutus on suunniteltu kaikille elintarviketurvallisuuden parissa työskenteleville ja sopii esimerkiksi kehitys- ja tuotantopäälliköille, johdolle sekä kaikille elintarvikkeiden valmistuksen riskienhallinnasta kiinnostuneille.
KOULUTUKSEN AIKATAULU JA SISÄLTÖ
09:00 –16:30 -Lounas noin klo 11:30 + taukoja sopivissa kohdissa.
Koulutus sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin sähköisesti sekä kurssitodistuksen. Tarjolla on myös aamupalaa, lounas ja iltapäiväkahvitarjoilu. Koulutuspäivän ohjelma:
- Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
- HACCP järjestelmän laatimisen velvoite
- HACCP järjestelmän rakentaminen ja ylläpito
- HACCP järjestelmän todentaminen ja kelpuutus
- Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös