Kumppanisisältö: Bureau Veritas

Sokos Hotel Tripla, Helsinki
Ilmoittautuminen

HACCP JÄRJESTELMÄN RAKENTAMINEN

Bureau Veritaksen HACCP järjestelmän rakentaminen -koulutuksessa käsitellään HACCP-periaatteita ja niiden toteutusta käytännön esimerkein. Koulutuksessa perehdytetään myös järjestelmän ylläpitoon ja kelpuuttamiseen elintarviketurvallisuusstandardien vaatimusten mukaisesti.

AJANKOHTA: 11.3.2025

KESTO: 1 päivä

OPISKELUTAPA: Lähiopetus

SIJAINTI: Sokos Hotel Tripla, Helsinki

KOULUTTAJA: Hanna Manninen, Johtava arvioija, kouluttaja – Bureau Veritas Certification

HINTA: € 825 +alv

Erikoistarjous: Hyödynnä -20 % tähän koulutukseen alennuskoodilla FOOD20.

ILMOITTAUDU

KENELLE KOULUTUS SOPII

Koulutus on suunniteltu kaikille elintarviketurvallisuuden parissa työskenteleville ja sopii esimerkiksi kehitys- ja tuotantopäälliköille, johdolle sekä kaikille elintarvikkeiden valmistuksen riskienhallinnasta kiinnostuneille.

KOULUTUKSEN AIKATAULU JA SISÄLTÖ

09:00 –16:30 -Lounas noin klo 11:30 + taukoja sopivissa kohdissa.

Koulutus sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin sähköisesti sekä kurssitodistuksen. Tarjolla on myös aamupalaa, lounas ja iltapäiväkahvitarjoilu. Koulutuspäivän ohjelma:

  • Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
  • HACCP järjestelmän laatimisen velvoite
  • HACCP järjestelmän rakentaminen ja ylläpito
  • HACCP järjestelmän todentaminen ja kelpuutus
  • Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös