Teams
Ilmoittautuminen

Uusi maailma – Ruuanvalmistusteknologiat muutoksessa

Elinympäristömme on yhä nopeamman myllerryksen äärellä. Energia- ja resurssiniukkuus vaativat uusia toimintamalleja ja kehittyneempiä prosesseja. Työntekijöiltä vaaditaan nopeaa oppimista, kokeiluja sekä uusien tapojen käyttöönottoa. Mitä tämä uudenlainen maailma tarkoittaa elintarvikealalla käytännön tasolla?

Tule hakemaan oivalluksia ja mielenrauhaa yhdestä elintarvikealan kiinnostavimmista online-tapahtumista tänä vuonna. Tässä puolipäiväisessä tilaisuudessa alan ammattilaiset jakavat oppejaan elintarvikkeiden startup-maailmasta vakiintuneempiin tuotantoympäristöihin ja jopa avaruuteen. Ilmoittaudu sinäkin mukaan!

OHJELMA

12.00-12.10 Tervetuloa webinaariin
tutkimus- ja kehitysjohtaja Mika Tuomola, Honkajoki & Prosessiteknisen jaoston johtoryhmän jäsen

RESURSSIT TEHOKKAAMMIN KÄYTTÖÖN

12.10-12.40 Leipomoiden energiaratkaisut ja vastuullisuus muutoksessa
Director, Technology, MRO and Investments Tomas Teräs, Fazer Bakeries

12.40-13.10 Veden ravinteiden talteenotto ja suljetut kierrot elintarviketeollisuuden mahdollisuutena
professori Mika Mänttäri, LUT

13.10-13.40 Typpi luomutuotannon lannoitteeksi vedenkäsittelyllä
tutkimus- ja kehitysjohtaja Mika Tuomola, Honkajoki

13.40-13.50 – tauko –

HUOMISEN RUOANTUOTANTO

13.50-14:20 Vertikaaliviljely – Ruuantuotannon uusi ulottuvuus
erikoistutkija Titta Kotilainen, Luonnonvarakeskus

14:20-14:50 Miltä ruoka-alan start-up maailma näyttää nykyisessä maailmanmenossa?
sijoitusjohtaja Lauri Reuter, Nordic Foodtech VC

14.50-15.20 SpaceBakery – Baking Bread on Mars
Senior Research Manager Bram Pareyt, Puratos

15.20-15.30 Tilaisuuden päätös

Tilaisuuden järjestää Elintarviketieteiden Seuran Prosessitekninen jaosto. 

Jos et ole vielä ETS:n jäsen, mutta haluaisit liittyä, voit liittyä täällä