Ravintola Proffan Kellari, Rehtorinpellonkatu 6, 20500 Turku, ja Zoom
Ilmoittautuminen

TETS ry:n vuosikokous

Tervetuloa TETS ry:n vuosikokoukseen torstaina 9.2. klo 17.30 alkaen!

TETS ry on päätetty purkaa kahdessa ylimääräisessä yhdistyksen kokouksessa on sääntöjen mukaisesti. Seuraava askel on päättää jatketaanko toimintaa ETS:n jaostona. Vuosikokouksessa pääset päättämään tästä tärkeästä seuraavasta askeleesta. Jos vuosikokous hyväksyy siirtymisen ETS:n jaostoksi, pidetään heti vuosikokouksen perään uuden jaoston perustamiskokous, jossa mm. päätetään uuden jaoston nimi ja säännöt. Kokouksen sujuvoittamiseksi nykyinen hallitus on valmistellut esityksen keskustelun pohjaksi. Lisäksi perustamiskokouksessa etsitään tulevaan johtoryhmään jäseniä toimintakaudelle 2023. Ota yhteyttä Johanna Jokiojaan (jokiojaj@gmail.com), jos johtoryhmätyöskentely Turun alueen elintarvikealan yhteistyöverkostossa kiinnostaa!

Vuosikokouksessa käydään yhdistyslain mukaisesti läpi viime vuoden toiminta sekä esitellään tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto. Lisäksi palkitaan perinteiseen tapaan ansioituneita elintarvikealan opinnäytetöitä. Palkinnon saajat on kutsuttu vuosikokoukseen pitämään lyhyt esitys tutkimusaiheestaan.

Ilmoittautuminen viimeistään 5.2.2023 osoitteessa https://docs.google.com/forms/d/13OaaNMyq0IVbZQ0HJjAeob-aKx52Ey7Vac_3KkCP2SI/edit

Vuosikokouksen esityslista ja etäkokouksen linkki lähetetään ilmoittautuneille noin viikko etukäteen.