Kumppanisisältö: Foodwest Oy

Seinäjoki
Osta lippu

Superhyvä-hankkeen Tuotekehitysfoorumi 2

Superhyvä-hankkeen suosittu viime syksyn tuotekehitysfoorumi saa nyt jatkoa.

Tässä Tuotekehitysfoorumi 2 -tilaisuudessa jatkamme hyvinvointituotteisiin liittyvän tuotekehitysosaamisen avaamista. Nyt pureudutaan entistä syvemmälle raaka-aineosaamisen, tuotekehitykseen ja valmistusteknologioihin.

Hyvinvointituotteet ovat ajankohtaisia juuri nyt poikkeusoloissa ja tulevaisuudessa, jolloin kuluttajat haluavat entistä enemmän panostaa hyvinvointiin. Raaka-ainerintamalla tapahtuu parhaillaan paljon mielenkiintoista. Samoin uusia valmistusmenetelmiä innovoidaan entistä enemmän tuotekehitykseen liittyen.

Tuotekehitysfoorumin ohjelmaan on aamupäivään valittu esiteltäväksi kiinnostavimpia raaka-aineita sekä tuotekonsepteja. Iltapäivällä avautuu laaja raaka-ainenäyttely ja tehdaskierrosten avulla esitellään Foodwestin uusia tuotanto- ja tuotekehitystiloja ja laitteistoja havainnollisten valmistusdemojen avulla.

SUPERHYVÄ-hanke auttaa elintarvikealan ja hyvinvointialan yrityksiä kehittämään hyvinvointituotteisiin liittyvää osaamista.  Hankkeen kesto on 1.7.2018-31.12.2020 ja sitä rahoittaa Manner-Suomen maaseutuohjelma 2014-2020.

Lue lisää tapahtumasta, katso päivän ohjelma ja ilmoittaudu

Tutustu Foodwestin palveluihin