Teams-webinaari
Osta lippu

Ruohahävikin vähentäminen ja laadun hallinta

14.00 Tilaisuuden avaus
          Food Satety Manager Tiina Läikkö-Roto, Valio

14.05 KIERTOTALOUS JA HÄVIKIN VÄHENTÄMINEN RUOKAKETJUSSA
          toiminnanjohtaja Mirka Korkia-Aho, hävikkiravintola Loop

14.45 HÄVIKIN JA LAADUN HALLINTA TUKKULIIKETOIMINNASSA & KIERTOTALOUS KALANJALOSTUKSESSA 
          vastuullisuusjohtaja Päivi Huhtala, Heinon Tukku

Tervetuloa Elintarvikehygienian jaoston järjestämään webinaariin. 

Liput:

ETS:n jäsen (työelämässä) 13 €

ETS:n jäsen (työelämän ulkopuolella) 6,5 €

Kannattajajäsenen edustaja 19,5 €

En ole jäsen 26 €

Median edustaja 0 €

Ilmoittautuminen löytyy täältä

P.s. Jos et ole vielä jäsen, mutta haluaisit liittyä, voit tehdä sen täällä.