Nimityksiä

Viikko 37

perjantai 09. lokakuu 2009

ETT Marjo Misikangas on nimitetty Clinical Life Sciences Oy:n tutkimuspäälliköksi. Hän toimii CLS Oy:n Helsingin toimistossa suunnitellen elintarvikkeiden terveysvaikutuksia todentavia kliinisiä ravitsemustutkimuksia elintarvikealan yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. FM Tiina Suutari on nimitetty yrityksen projektipäälliköksi. Hän vastaa kliinisten ravitsemustutkimusten organisoinnista ja käytännön toteutuksesta CLS Oy:n kotimaakunnassa Kainuussa. TtM, KtaO, laillistettu ravitsemusterapeutti Johanna Peltonen on nimitetty yrityksen ravitsemusasiantuntijaksi.

ETM Tiina Soisalo on valittu Maito ja Terveys ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi. Hän siirtyi uuteen työhönsä maa- ja metsätalousministeriön kansallisen elintarvikkeiden laatustrategian koordinaattorin tehtävästä.

Tutkimusprofessori Kaisa Poutanen on nimitetty Suomen Akatemian akatemiaprofessoriksi tutkimusalanaan elintarviketeknologia ja ravitsemustiede.

ETM Juhani Tanayama on nimitetty Vaasan & Vaasan Oy:ssä Leivonnaispakasteet -liiketoiminta-alueelle, tuotannosta ja toimitusketjusta vastaavaksi johtajaksi.

ProAgria Liha Osaamiskeskuksen toimitusjohtajaksi on nimitetty MMM Ari Nopanen tehtävänään uuden toimintasektorin käynnistäminen ja johtaminen.

Lihan kasvua Hämeessä -hankkeen vetäjäksi on valittu kotieläinagronomi Riitta Niiranen.

TkT Jussi Nykänen on nimitetty GreenStream Network Oyj:n toimitusjohtajaksi.

Tero Hemmilä on nimitetty Yara Suomen uudeksi toimitusjohtajaksi 1.1.2010 alkaen päävastuualueenaan Yaran lannoiteliiketoiminta Suomessa. Hemmilä toimii myös Suomen maajohtajana. Hän siirtyy Yaraan HKScan Oyj:n strategia- ja kehitysjohtajan tehtävästä.

Ab Chipsters Food Oy:n VK-avainasiakasmyyntipäällikkönä Helsingissä on aloittanut iktyonomi Sami Ikäläinen, vastuualueenaan kaikki vk-avainasiakkaat ja FM Lotta Koskinen on aloittanut yrityksen tuotepäällikkönä vastaten tuoteryhmähallinasta, mainonnasta ja markkinoinnista.

Valion tutkimusjohtaja, professori Riitta Korpela on valittu terveyden ja hyvinvointialan huippuosaamisen keskittymän (SHOK) toimintaa ohjaavan osakeyhtiön hallituksen puheenjohtajaksi.

HKScanin Ruotsin liiketoiminnasta vastaavan tytäryhtiön Scan Ab:n toimitusjohtajaksi on nimitetty eMBA Denis Mattsson.

Tekesin Sapuska-ohjelman koordinaattoriksi on valittu MMM Eeva-Liisa Lehto.

ETT Markku Mikola on nimitetty Moilas Oy:n vientipäälliköksi.

MMM Satu Raiski on nimitetty Profood Oy:n toimitusjohtajaksi.

MMM Ari Mäkelä on nimitetty Osuuskunta Tuottajain Maidon toimitusjohtajaksi.

Kimmo Backman on nimitetty Suomen Lähikauppa Oy:n Kuluttajat & Brändit -toiminnoista vastaavaksi johtajaksi..