• www.ets.fi
  • » Hakuohje
  • » Sivukartta
  • Etusivu
  • Toimitus
  • Mediakortti
  • Lehtiarkisto
  • Juttuvinkki
  • Palaute
  • » Lehdet
  • » Teemajutut
  • » Tilaa lehti!

    Nro 2 / 2018

    PAKKAUKSET & MATERIAALITEHOKKUUS



    Lataa lehti tästä

    Pääkirjoitus

    3 Pakkaus on mahdollisuus

    Henkilökuva

    6 Kansainvälinen työ opettaa myös itsetuntemusta

    Kolumni

    8 Pakkaukset ja resurssitehokkuus

    Pakina

    46 Mahdollinen materiaalimahdottomuus

    Maailma mausteilla

    12 Suomalaista ruokaa maistamassa

    Ajankohtaista

    10 Ei ole samantekevää, mitä syötävät hyönteiset popsivat
    13 Vuoden Suomalainen Elintarvike -finaalissa yhdeksän tuotetta
    14 Elämyksiä ja tutkimuksia Flavoriassa

    TEEMA: Pakkaukset & Materiaalitehokkuus

    KE 2/2018, teema, Levät osana kestävää ruokatuotantoa
    KE 2/2018, teema, Uusi jauhelihapakkaus syntyi yhteistyönä
    KE 2/2018, teema, Bio-alkuiset termit sekoittuvat toisiinsa
    KE 2/2018, teema, Honkajoen teollisuusalue toimii kiertotalousmallin mukaisesti
    KE 2/2018, teema, Elosen tavoitteena puolittaa kokonaishävikki vuodessa
    KE 272018, teema, Muovien kierrätyksessä paljon mahdollisuuksia
    KE 2/2018, teema, Pakkaus palvelee strategiaa
    KE 2/2018, teema, Muoviongelmia ratkotaan monella tasolla
    KE 2/2018, teema, Kasvihuonevihannesten tuotanto on tehokasta
    KE 2/2018, teema, Lähitulevaisuuden elintarvikepakkaus usein täysin puupohjainen
    KE 2/2018, teema, Lapset suhtautuvat pakkauksiin ennakkoluulottomasti

    Ravitsemus & Terveys

    44 PUHEENVUORO: Vastustuskykyä purkista
    45 Täydennystä iäkkäiden ruokavalioon

    Talous & Markkina

    47 PUHEENVUORO: Halal-sertifiointi on mahdollisuus
    48 Kiinan elintarvikemarkkinoille meno on perinpohjaista työtä
    50 Hunaja antaa elintarvikkeisiin luonnollista lisäarvoa

    Lainsäädäntö

    52 Elintarvikelain kokonaisuudistus etenee

    Tiede & Tutkimus

    54 Kasvipohjaisia proteiinijakeita elintarvikkeisiin

    Palstat

    56 Hankintaopas

    ETS-sivut

    61 KANNATTAJAJÄSEN: Ainesosaluettelot halutaan pitää yksinkertaisina
    62 Opiskelijoiden mentorointi-ilta koettiin hyödylliseksi
    63 TETS jakoi stipendit tyrni- ja palvikinkkututkimuksista
    64 IPSJ:n vuosikokous pidettiin BioSafen tiloissa
    64 MInna Mustakangas seuran toiminnanjohtajan sijaiseksi
    66 ETS-palsta: Vilja-alan jaosto perustettiin


  • » Etusivu
  • » Sivukartta
  • » Toimitus
  • » RSS-syöte
© Kehittyvä Elintarvike & Elintarviketieteiden Seura r.y.