• www.ets.fi
  • » Hakuohje
  • » Sivukartta
  • Etusivu
  • Toimitus
  • Mediakortti
  • Lehtiarkisto
  • Juttuvinkki
  • Palaute
  • » Lehdet
  • » Teemajutut
  • » Tilaa lehti!

    Nro 1 / 2018

    HYGIENIA & PUHTAANPITO



    Lataa lehti tästä

    Pääkirjoitus

    3 Tietoa päätösten tueksi

    Henkilökuva

    4 Elintarvikebiokemian professorina Sveitsissä

    Kolumni

    8 Hygienia hallintaan hyvällä johtamisella

    Pakina

    5 Trotyyliamidia ja dynamiittialdehydia

    Ajankohtaista

    11 Tekesin tutkimusrahoitus on nyt Business Finlandin tutkimusrahoitus
    12 Kuluttajat haluavat tukea lähiruuan valmistajia
    14 Jodioidun suolan käyttö elintarviketeollisuudessa merkittävää

    TEEMA: Hygienia & Puhtaanapito / Valmistus- ja lisäaineet

    KE 1/2018, Valmistus- ja lisäaineet, Syötävistä kukista ja versoista makua ja silmänruokaa
    KE 1/2018, Valmistus- ja lisäaineet, Geenitestit ja laajennettu todellisuus kiinnostavat
    KE 1/2018, Valmistus- ja lisäaineet Kerrosviljely laajenee Lapinjärvellä
    KE 1/2018, Valmistus ja lisäaineet, Entsyymeistä on moneksi elintarviketeollisuudessa
    KE 1/2018, Valmistus- ja lisäaineet Hyvinvointi tärkeää ihmisille
    KE 1/2018, Valmistus- ja lisäaineet, Ravitsemussitoumus tuo hyvät teot näkyväksi
    KE 1/2018, Teeman puheenvuoro, Hygienian ja puhtaanapidon onnistumisessa monia edellytyksiä
    KE 1/2018, Hygienia & Puhtaanapito, Antimikrobiset pintamateriaalit nostavat hygieniatasoa
    KE 1/2018, Hygienia & puhtaanapito, Hygieenisten sisätilojen suunnitteluun ja ylläpitoon ohjesarja
    KE 1/2018, Valmistus- ja lisäaineet, Suomi kärkimaita hyönteistuotannossa
    KE 1/2018, valmistus- ja lisäaineet, Kuluttajat tiiviisti mukaan tuotekehitykseen
    KE 1/2018, Valmistus- ja lisäaineet, Nyt korostuu kokonaisvaltainen hyvinvointi
    KE 1/2018, Hygienia & puhtaanapito, Hyvää hygienia- ja ravitsemustasoa kannattaa vaalia

    Ravitsemus & Terveys

    40 Hyönteisruuan ravitsemuksellinen merkitys vielä vähäistä

    Talous & Markkina

    42 PUHEENVUORO: Luomu on periaatteita, tunteita ja mielikuvia
    43 Luomu osaksi suomalaista arkea
    44 Korea on Suomelle kasvava vientimaa
    46 Vahva brändi vauhdittaa alkoholivientiä
    48 Aasian markkinoilla pitää olla läsnä

    Lainsäädäntö

    50 EU on edelläkävijä aromien
    turvallisuusarvioinnissa
    52 Elintarvikealan norminpurku jatkuu

    Tiede & Tutkimus

    54 TIEDEKATSAUS: Ravitsemuksen
    vaikutus terveyteen monimutkaista
    57 Opinnäytetöitä

    Palstat

    10 Alkupaloja
    58 Hankintaopas
    62 Haarukassa
    62 Julkaisuja
    63 Nimityksiä

    ETS-sivut

    64 KANNATTAJAJÄSEN: Mittalaitteet
    osa tuoteturvallisuutta
    66 ETS-palsta: Lehti uudistuu


  • » Etusivu
  • » Sivukartta
  • » Toimitus
  • » RSS-syöte
© Kehittyvä Elintarvike & Elintarviketieteiden Seura r.y.