Tiina Läikkö-Roto
Food Safety Manager
puheenjohtaja
ELT
Valio Oy
Elintarviketieteiden Seuran ammatti- ja tiedelehti
Elintarviketurvallisuusjaoston (ETJ) tavoitteena on edistää ja kehittää elintarviketurvallisuuden tutkimusta, tiedonvälitystä ja koulutusta sekä toimia yhdyssiteenä alalla toimivien seuran jäsenten välillä.
Jaosto järjestää yritysvierailuja ja seminaareja.
Suuri osa jaoston jäsenistä toimii elintarviketuotannon hygieniaan sekä elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden varmistamiseen liittyvissä tehtävissä.
Jaoston jäseneksi voi ilmoittautua Elintarviketieteiden Seuran jäsen, joka on kiinnostunut elintarvikehygieniasta.
Jaosto vaihtoi nimensä Elintarviketurvallisuusjaostoksi 3.3.2021. Nimi oli aiemmin Elintarvikehygienian jaosto (EHJ).
Food Safety Manager
puheenjohtaja
ELT
Valio Oy
Senior specialist, Quality and Food Safety
varapuheenjohtaja
ETM
Fazer Makeiset Oy
laatupäällikkö
ETM
Lantmännen Unibake Finland
Quality Specialist, Food safety and quality consultant
IPSJ:n varapuheenjohtaja
TtM
Laatu&Liike Oy
liiketalouden ja logistiikan opiskelija
elintarviketekniikan insinööri
LAB AMK
elintarviketurvallisuuspäällikkö
ETM
Anticimex Oy
kouluttaja
ylempi AMK
Turun ammatti-instituutti
RSG Quality Assurance Manager
MMT, VTK
Food Folk (McDonald’s)
MMM
Laboratory Manager, microbiology
Bayer Oy, Turku
Consultant
ETM
McDonald´s Oy
ruokaturvallisuuden erityisasiantuntija
TkT
Seinäjoen ammattikorkeakoulu