Elintarviketurvallisuusjaosto

Elintarviketurvallisuusjaoston (ETJ) tavoitteena on edistää ja kehittää elintarviketurvallisuuden tutkimusta, tiedonvälitystä ja koulutusta sekä toimia yhdyssiteenä alalla toimivien seuran jäsenten välillä.

Jaosto järjestää yritysvierailuja ja seminaareja.

Suuri osa jaoston jäsenistä toimii elintarviketuotannon hygieniaan sekä elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden varmistamiseen liittyvissä tehtävissä.

Jaoston jäseneksi voi ilmoittautua Elintarviketieteiden Seuran jäsen, joka on kiinnostunut elintarvikehygieniasta.

Jaosto vaihtoi nimensä Elintarviketurvallisuusjaostoksi 3.3.2021. Nimi oli aiemmin Elintarvikehygienian jaosto (EHJ).

Katarina Harjunpää

laatupäällikkö

ETM

Lantmännen Unibake Finland

Tia Heikkinen

elintarvikekemian opiskelija

ETK

Helsingin yliopisto

Jukka Järvi

perustaja

Tarhurin Papu Oy

Tanja Liukkonen

elintarviketurvallisuuspäällikkö

ETM

Anticimex Oy

Kaisu Mälkiä

Laatuvastaava

ETM

Snellmanin Kokkikartano Oy

Asko Mäyry

toimitusjohtaja

ETM, MBA

ABC Solutions Oy

Katri Paasonen

kouluttaja

ylempi AMK

Turun ammatti-instituutti

Juha-Pekka Vieno

Consultant

sihteeri

ETM

McDonald´s Oy

Gun Wirtanen

ruokaturvallisuuden erityisasiantuntija

TkT

Seinäjoen ammattikorkeakoulu