Elintarviketurvallisuusjaosto

Elintarviketurvallisuusjaoston (ETJ) tavoitteena on edistää ja kehittää elintarviketurvallisuuden tutkimusta, tiedonvälitystä ja koulutusta sekä toimia yhdyssiteenä alalla toimivien seuran jäsenten välillä.

Jaosto järjestää yritysvierailuja ja seminaareja.

Suuri osa jaoston jäsenistä toimii elintarviketuotannon hygieniaan sekä elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden varmistamiseen liittyvissä tehtävissä.

Jaoston jäseneksi voi ilmoittautua Elintarviketieteiden Seuran jäsen, joka on kiinnostunut elintarvikehygieniasta.

Jaosto vaihtoi nimensä Elintarviketurvallisuusjaostoksi 3.3.2021. Nimi oli aiemmin Elintarvikehygienian jaosto (EHJ).

Kaisu Satta

Senior specialist, Quality and Food Safety

varapuheenjohtaja

ETM

Fazer Makeiset Oy

Katarina Harjunpää

laatupäällikkö

ETM

Lantmännen Unibake Finland

Satu Hongell

liiketalouden ja logistiikan opiskelija

elintarviketekniikan insinööri

LAB AMK

Tanja Liukkonen

elintarviketurvallisuuspäällikkö

ETM

Anticimex Oy

Katri Paasonen

kouluttaja

ylempi AMK

Turun ammatti-instituutti

Stiina Rasimus-Sahari

RSG Quality Assurance Manager

MMT, VTK

Food Folk (McDonald’s)

Sanna Raunila

Juha-Pekka Vieno

Consultant

ETM

McDonald´s Oy

Gun Wirtanen

ruokaturvallisuuden erityisasiantuntija

TkT

Seinäjoen ammattikorkeakoulu