Elintarvikehygienian jaosto

Elintarvikehygienian jaoston (EHJ) tavoitteena on edistää ja kehittää elintarvikehygienian tutkimusta, tiedonvälitystä ja koulutusta sekä toimia yhdyssiteenä alalla toimivien seuran jäsenten välillä.

Jaosto järjestää yritysvierailuja ja seminaareja.

Suuri osa jaoston jäsenistä toimii elintarviketuotannon hygieniaan sekä elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden varmistamiseen liittyvissä tehtävissä.

Jaoston jäseneksi voi ilmoittautua Elintarviketieteiden Seuran jäsen, joka on kiinnostunut elintarvikehygieniasta.

Juha-Pekka Vieno

Consultant

sihteeri

ETM

McDonald´s Oy

Katri Paasonen

kouluttaja

ylempi AMK

Turun ammatti-instituutti

Jukka Järvi

perustaja

Tarhurin Papu Oy

Asko Mäyry

toimitusjohtaja

ABC Solutions Oy

ETM, MBA

Gun Wirtanen

ruokaturvallisuuden erityisasiantuntija

TkT

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Katarina Harjunpää

laatupäällikkö

Lantmännen Unibake Finland

ETM

Tanja Liukkonen

elintarviketurvallisuuspäällikkö

ETM

Anticimex Oy