Elintarvikehygienian jaosto

Elintarvikehygienian jaoston (EHJ) tavoitteena on edistää ja kehittää elintarvikehygienian tutkimusta, tiedonvälitystä ja koulutusta sekä toimia yhdyssiteenä alalla toimivien seuran jäsenten välillä.

Jaosto järjestää yritysvierailuja ja seminaareja.

Suuri osa jaoston jäsenistä toimii elintarviketuotannon hygieniaan sekä elintarvikkeiden laadun ja turvallisuuden varmistamiseen liittyvissä tehtävissä.

Jaoston jäseneksi voi ilmoittautua Elintarviketieteiden Seuran jäsen, joka on kiinnostunut elintarvikehygieniasta.

Juha-Pekka Vieno

Consultant

sihteeri

ETM

McDonald´s Oy

Piia Ahde

Quality and Development Manager

Kalatukku E. Eriksson Oy

elintarvikeinsinööri

Katarina Harjunpää

laatupäällikkö

Lantmännen Unibake Finland

ETM

Tanja Liukkonen

Food Safety Specialist

Anticimex Oy

ETM

Asko Mäyry

toimitusjohtaja

ABC Solutions Oy

ETM, MBA

Aija Viitaniemi

toimitusjohtaja

ChefBug Oy Ltd

ETM