Tulevaisuuden teknologioiden maistelua – Tasting the future technologies
Miltä tulevaisuus maistuu? Miltä ruoantuotanto näyttää vuonna 2040? Miltä solumaatalouden tulevaisuus näyttää? Mitä uusimpia prosessiratkaisuja on saatavilla? Ilmoittaudu webinaariin ja lähde mukaan aikamatkalle ruoan tulevaisuuteen!
Aika: 22.1.2025, klo 12:30 – 15:30
Paikka: Teams
Ohjelma:
12:30-12:45 Avaussanat (Opening words), Katariina Rommi
12:45-13:30 Katsaus ruoantuotannon tulevaisuuteen (Experiencing the future of food production), Anu Seisto, VTT
13:30-14:00 Keinolihan mahdollisuudet ja haasteet (Opportunities and challenges of cultured meat), Niina Pulkkis, Synbio Powerlabs
14:00-14:15 Tauko (Break)
14:15-14:45 Täsmäfermentoinnilla ruokaa (Manufacturing of industrial precision fermentation products), Arni Kujala, Onego Bio
14:45-15:15 Piloting and using digital twins to scale up processes in the new food industry (Pilotointi ja digitaaliset kaksoset uusien prosessien skaalauksessa), Daniel Frosterud, GEA
15:15-15:30 Yhteenvetokeskustelu
Esitykset ovat pääsääntöisesti suomenkielisiä, mutta materiaalit ovat englanniksi. Jokaisen esityksen loppuun on varattu aikaa kysymyksille.
Webinaarin hinnat:
ETS:n jäsen (työelämässä) 29 €
ETS:n jäsen (työtön, eläkkeellä, perhevapaalla) 22 €
ETS:n kannattajajäsenen edustaja 44 €
ETS:n jäsen (opiskelija) 15 €
Ei-jäsenet 58 €
Ryhmälippu oppilaitokselle (max. 50 opiskelijaa ja opettaja) 120 €
Ryhmälippu yritykselle (vähintään 5 osallistujaa, pyydä tarjous)
Liity henkilöjäseneksi nyt!
Elintarviketieteiden Seuran henkilöjäsenyyteen sisältyy:
- Kehittyvä Elintarvike -lehden vuosikerran
- Pääsyn ilmaisiin jäsentapahtumiin, esimerkiksi yritysvierailuille
- Alennuksen maksullisiin tapahtumiin
- Jaostojen jäsenyyden ja mahdollisuuden osallistua jaostojen toimintaan
- Kattavan verkostoitumismahdollisuuden
Lue lisää jäsenyydestä täältä.