Siirry sisältöön
Kehittyvä Elintarvike
  • Artikkelit
    • Teemajutut
      • Ravitsemus & Terveys
      • Talous & Liiketoiminta
      • Tiede & Tutkimus
      • Analytiikka & Valvonta
      • Hygienia, Laadunhallinta & Tuoteturvallisuus
      • Koneet & Laitteet
      • Digitalisaatio & Robotiikka
      • Lainsäädäntö
      • Logistiikka & Energiatehokkuus
      • Valmistus- ja lisäaineet & Tuotekehitys
      • Vastuullisuus & Kiertotalous
      • Pakkaukset & Materiaalitehokkuus
      • Koulutus, Konsultointi & Rekrytointi
      • Vienti & Tuonti
    • Toimialat
      • Juomateollisuus
      • Leipomoteollisuus
      • Kalateollisuus
      • Lihateollisuus
      • Makeisteollisuus
      • Maitoteollisuus
      • Valmisruokateollisuus
      • Ammattikeittiöt
      • Alkutuotanto
    • Uutisia
      • Nimityksiä
      • Tunnustuksia
      • Pääkirjoitus
      • Puheenvuoro
      • Kolumni
      • Pakina
      • Maailma mausteilla
      • Tiedotteet
    • Kumppanisisällöt
      • Kaupalliset artikkelit
      • Kannattajajäsenten esittelyt
  • Lehtiarkisto
  • Tapahtumia
  • Jäsenille
    • Kannattajajäsenet
  • Jaostot
    • Aistinvaraisen tutkimuksen jaosto
    • Elintarvike-analytiikan jaosto
    • Elintarvikealan talous- ja markkinajaosto
    • Elintarvikehygienian jaosto
    • Itä- ja Pohjois-Suomen jaosto
    • Pohjanmaan jaosto
    • Prosessitekninen jaosto
    • Turun Elintarviketutkijain Seura
    • Vilja-alan jaosto
  • Hankintaopas
  • Mediatiedot
  • Yhteystiedot
    • Seuran hallitus
    • Laskutustiedot
Tiedotteet4.1.2021Sydänliiton tiedote

Sydänliiton armolliset kuusi ohjetta painonhallintaan

Iso osa suomalaisista on ylipainoisia, mutta usein toistuvat laihdutuskuurit vain pahentavat tilannetta. Laihdutuskuurien sijaan tarvitaan uusia keinoja pysyvään painonhallintaan.
Tunnustuksia30.11.2020Sydänliiton tiedote

Sydänliiton kunniapuheenjohtajalle Pekka Puskalle Maailman Sydänjärjestön (WHF) elämäntyöpalkinto

Sydänliiton kunniapuheenjohtajalle ja Maailman Sydänjärjestön (WHF) entiselle puheenjohtajalle professori Pekka Puskalle on myönnetty vuoden 2020 Maailman Sydänjärjestön elämäntyöpalkinto hänen merkittävästä panoksestaan pitkän…
Tilaa lehti
Liity jäseneksi
Ilmoita verkossa ja lehdessä
Katso tapahtumat
Tilaa uutiskirje
Valio (4)

Koko elintarvike-alan ammatti- ja tiedelehti

Käyntiosoite: Pasilankatu 2, Helsinki
Postiosoite: PL 115, 00241 Helsinki

  • Yhteystiedot
  • Mediatiedot

Yhdistää elintarvikealan ammattilaiset

  • Rekisteriseloste