Nimityksiä

Nimityksiä helmikuu 2016

perjantai 26. helmikuu 2016

qualcuno sà dirmi se le opzioni binarie sono una fregatura • Keittiömestari Matti Jämsén on nimitetty vastaamaan Silja Linen laivojen ravintoloista 15.22016 alkaen.
Vili Hukkanen on nimitetty Veljekset Mattila Oy:n myyntijohtajaksi 1.12.2015 alkaen.
Håkan Siren on nimitetty Oravaisten Savustamo Oy:n toimitusjohtajaksi 23.12.2015 alkaen.
• Työturvallisuuskeskuksen (TTK) uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu filosofian tohtori Rauno Hanhela. Työturvallisuuskeskuksen hallitus päätti valinnasta tänään 14.1.2015.
OTK Nora Wetterstrand on nimitetty Elintarviketeollisuusliiton työmarkkinaprosessin asiamieheksi 18.1.2016 alkaen.
KTM Satu Virtanen on nimitetty Saarioinen-konsernin talousjohtajaksi 1.1.2016 alkaen.
• TkT Raija Polvinen on nimitetty Kiilto Oy:n tutkimus-, kehitys- ja innovaatiojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.
• DI Erik Olsson on nimitetty Pöyryn Liikkeenjohdon konsultointi -liiketoimintaryhmän johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.1.2016 alkaen. Hän raportoi toimitusjohtaja Martin à Portalle, joka aloittaa tehtävässään 1.1.2016.
KTM, HHJ, PJ Sari Vaajanen-Ärrälä on nimitetty Juvenes-Yhtiöt Oy:n hallituksen jäseneksi 1.1.2016.
• Kuopio Innovation Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi DI KTM reasons for writing a business plan Satu Virtanen.
• Luomuliitto on valinnut uudeksi edunvalvontajohtajaksi ympäristösuunnittelija come giocare in borsa org Niina Ratilaisen Turusta.
ثنائي منتدى السماسرة الخيار Milla Visuri on aloittanut Helsingin ruokakulttuuristrategian projektipäällikkönä 1.1.2016.
• Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on valittu 1.1.2016 alkaen TkT, MBA beställa Sildenafil Citrate online Sari Siitonen. Hänen vastuulleen ovat mm. ilmasto-, energia-, ympäristö- ja logistiikka-asiat. Infra ja ympäristö-vastuualueen nykyinen johtaja trading forum italia Tellervo Kylä-Harakka-Ruonala jatkaa EK:n palveluksessa johtavana asiantuntijana. Hän työskentelee edunvalvontahankkeissa keskittyen EU-kysymyksiin. Lisäksi hän toimii Euroopan talous- ja sosiaalikomiteassa EK:n nimeämänä jäsenenä tänä vuonna alkaneen kauden. EK:n uutena pk-johtajana aloittaa varatuomari, MBA binaire opties beste strategie Jouni Hakala ja uutena viestintäjohtajana FM, KTM opcje binarne zarys teoretyczny Jenni Järvelä. Molemmat aloittavat uudessa tehtävässään 29.2.2016.
• Keittiömestari iq option review Sami Rekola on siirtynyt Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opettajaksi Haagan kampukselle 1.1.2016 alkaen.
LUVA – Luonnonvarat ry:n ensimmäiseksi puheenjohtajaksi on valittu metsäneuvos, metsätalousinsinööri binaire opties eurotrader Håkan Nystrandin ja varapuheenjohtajaksi kansanedustaja, agrologi Köp Strattera på nätet utan recept Antti Rantakangas. Järjestö aloitti toimintansa vuoden 2016 alussa.
KTM 24option binary options broker Oskari Vidman on nimitetty Cloetta Suomen myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 5.10.2015 alkaen.
ETM opzioni binarie sistema vincente Ville Solja on nimitetty Kiilto Family -konsernin liiketoiminnan kehitysjohtajaksi 14.9.2015 alkaen.
• TkT opzioni binarie online netdania Tiina Putkonen on nimitetty Turvallisuus- ja kemikaaliviraston kemikaalituotevalvontayksikön johtajaksi ja TkL http://andymcgeeney.com/blog-15-september-5-mirror-walk binary options brokers with free demo account Risto Suominen Finas-akkreditointiyksikön johtajaksi.

binära optioner app