Tunnustuksia

Tunnustuksia helmikuu 2016

perjantai 26. helmikuu 2016

Maiju Pesonen vuoden 2015 Cowgirl
Pihvikarjaliitto on nimennyt vuoden 2015 Cowgirliksi Luonnonvarakeskuksen (Luke) vanhemman tutkijan Maiju Pesosen. Hän on tehnyt merkittävää tutkimustyötä naudanlihan syöntilaatuun vaikuttavien tekijöiden selvittämiseksi ja tiedon jakamiseksi kotimaassa ja ulkomailla. Naudanlihan syöntilaadun tärkeimpiä ominaisuuksia ovat mureus, mehukkuus ja maku.

*************************************************************

Vuoden 2016 Leipäkauppa on Sokos Herkku Tampere
Vuoden 2016 Leipäkauppa on Sokos Herkku Tampere, Pirkanmaan Osuuskauppa. Loppukilpailuraadin mukaan Sokos Herkku Tampere tarjoaa asiakkailleen leipäosaston, jossa on runsas valikoima valtakunnallisten, alueellisten ja paikallisten leipomoiden tuotteita. Se houkuttelee kuluttajaa valitsemaan ostoskoriinsa useampia leipäherkkuja kerrallaan. Ylivoimainen enemmistö leipäosaston tuotteista on Suomessa valmistettuja, mikä on tässä kilpailussa tärkeä kriteeri.

*************************************************************

Atte Lassila Suomen paras nuori kokki
Atte Lassila Oulusta voitti selkeällä erolla lauantaina 30.1.2016 järjestetyt alle 27-vuotiaiden nuorten kokkien Suomenmestaruuskilpailut Raisiossa. Hän työskentelee Ravintola Hugossa Oulun uudella Seurahuoneella. 20-vuotias Atte Lassila tarjoili tuomareille annokset, joissa eri maut muodostivat harmonisen kokonaisuuden. Voiton myötä Lassila lähtee edustamaan Suomea syksyllä järjestettäviin Nuorten kokkien maailmanmestaruuskilpailuihin Manchesteriin Isoon-Britanniaan.

*************************************************************

Vastuullisuus ja esikuvallisuus painottuivat PRO-palkinnoissa
Ravintola-alan parhaimmistoa palkittiin 28.2.2016 Helsingissä järjestetyssä PRO-gaalassa, johon oli kerääntynyt yli 600 alan ammattilaista seuraamaan palkintojenjakoa. Tunnustuspalkinto jaettiin 13 kategoriassa, ja valinnan teki arvovaltainen tuomaristo. Voittajia valittaessa vaakakupissa painoivat ammattitaidon lisäksi myös esikuvallisuus ja asenne.

PRO2016-palkinnot:
Ammattikeittiön kokki Pasi Romppanen, Antell-Ravintolat Oy / SPR Veripalvelu, Helsinki
Ammattikeittiön päällikkö Jaana Akkanen, ISS Palvelut Oy / Kastellin monitoimitalo, Oulu
Ravitsemis- / Ruokapalvelupäällikkö Jaana Paananen, Arkea Oy, Turku
Ammattikeittiön työntekijä trucchi opzioni binarie Irma Hartonen, Sodexo Oy / Vaisala, Vantaa
Baarimestari http://actioncooling.com/?kiko=www-magnumoptions&4b4=05 www magnumoptions Jarkko Issukka, Bar Lilla e, Helsinki
Kahvilan työntekijä handel mit binäre optionen forum Mia Ahonen, Fazer 8th Floor, Helsinki
Opettaja Stanozolol Jarmo Åke, Ravintolakoulu Perho, Helsinki
Ravintolan asiakaspalvelija köpa Viagra pfizer Saara Alander, Ravintola Muru, Helsinki
Ravintolan keittiöpäällikkö / -mestari opzioni binarie fare soldi Ari Ruoho, Ravintola Nokka, Helsinki
Ravintolan kokki ordering Seroquel online Taneli Myllyvirta, Ravintola OLO, Helsinki
Ravintolapäällikkö / Hovimestari / Sommelier cheap Tastylia online Paul Hickman, Grotesk, Helsinki
Yrittäjä Zipuli Oy, Helsinki
Vastuullisuus opciones binarias curso pdf Helena Laitinen, Kiuruveden kaupunki
Lehdistön palkinto andreas hirte binaere option Jarkko Issukka, Bar Lilla e, Helsinki

************************************************************

forex prova K-supermarket Mankkaa on Suomen paras K-supermarket

Vuoden 2015 parhaaksi K-supermarketiksi on valittu Espoossa toimiva K-supermarket Mankkaa. Palkinnon perusteina olivat onnistuminen asiakastyytyväisyydessä, myynnin kehityksessä sekä hyvä toiminta osana paikallista yhteisöä. Valtakunnan ja alueiden parhaat K-supermarketit julkistettiin ketjun palkintogaalassa tiistaina 25.1.2016 Helsingissä.

************************************************************

Köp Inderal 20 mg Halpuuttaminen Vuoden 2015 markkinointiteko

Markkinointi&Mainonta -lehti ja MARK Suomen Markkinointiliitto valitsivat Vuoden 2015 Markkinointiteoksi S-ryhmän Halpuuttamisen, koska se on vaikuttanut koko kaupan markkinointikäyttäytymiseen ja osaltaan kasvattanut S-ryhmän myyntiä ja markkinaosuutta.
Vuoden markkinointiteon kriteerinä on perinteisesti ollut, että sen pitää ylittää tavanomainen markkinointiteko ja luoda uutta.

************************************************************

youtube opcje binarne Kesko maailman vastuullisin kaupan alan yritys

Kotimainen kauppajätti Kesko on valittu maailman sadan vastuullisimman yrityksen Global 100 -listalle sijalle 15 ja samalla maailman vastuullisimmaksi kaupan alan yritykseksi. Maailman vastuullisimpien yritysten lista julkistetaan World Economic Forumissa Davosissa.
Maailman sadan vastuullisimman yrityksen listan yrityksiä arvioitiin 12:lla kestävän kehityksen mittarilla taloudellisen vastuun, sosiaalisen vastuun ja ympäristövastuun osa-alueilla.
Sadan vastuullisimman yrityksen listan julkaisee kanadalainen Corporate Knights Inc., ja se perustuu maailmanlaajuiseen 4 608 pörssiyhtiöstä tehtyyn arvioon.

************************************************************

tastylia review Helsinki jakoi ensimmäiset ruokakulttuuripalkinnot

Helsingin ruokakulttuuripalkinnot on jaettu ensimmäistä kertaa. Vuoden 2015 ruokakulttuuritekona palkittiin REKO-lähiruokarinkien perustaminen Helsinkiin. We Love Helsingin Musaa & maistelua-tapahtumasarja Hietalahden kauppahallissa valittiin vuoden ruokatapahtumaksi. Ruokavaikuttajana palkittiin sesongin mukaisen syömisen puolesta taisteleva Satokausikalenterin perustaja trading opzioni binarie youtube Samuli Karjula. Ruokalähettiläs-kategoriassa voiton vei arvostettu ruoka- ja juomakulttuurin puolestapuhuja binäre optionen live trading Arto Koskelo. Vuoden tulokkaana palkittiin ravintola Baskeri & Basso. Tulevaisuuden toivo -kategorian voitti kahvila Kuuman perustaja opcje binarne opinie graczy Wia Nyman.

************************************************************

Valion Eila-kermavanukkaan pakkaukselle WorldStar

Valion Eila-kermavanukkaan pakkaukselle on myönnetty WorldStar. Kermavanukkaan pakkauksen on suunnitellut tanskalainen RPC Superfos a/s. Kilpailun juryn mukaan syöntivalmiin jälkiruuan helppokäyttöinen ja mukava pakkaus on nerokkaasti suunniteltu. Kolme painallusta purkin pohjaan vapauttaa tyhjiön ja päästää kastikkeen valumaan vanukkaan päälle.
WorldStar on vuosittain järjestettävä maailman pakkausjärjestöjen kilpailu. Kilpailun palkinnot jaetaan Budapestissa Unkarissa pidettävän pakkausalan konferenssin yhteydessä huhtikuussa 2016.
Suomalaiset pakkausalan toimijat pääsevät mukaan maailman parhaiden pakkausten kilpailuun ottamalla ensin osaa Pohjoismaiseen Scanstar -kilpailuun. Scanstarilla palkitut pakkaukset saavat osallistumisoikeuden WorldStariin. Suomessa molempia kilpailuja edustaa Suomen Pakkausyhdistys ry.

************************************************************

Professori Hania Szajewska sai A.I.Virtanen -palkinnon

Professori Hania Szajewska Varsovan lääketieteellisestä yliopistosta (Medical University of Warsaw) on saanut 10 000 euron arvoisen vuoden 2015 A.I.Virtanen -palkinnon tunnustuksena lasten ravitsemuksen ja terveyden välisiä yhteyksiä koskevista tutkimuksistaan. Szajewskan tutkimuksissa on mm. osoitettu probioottien edulliset vaikutukset lapsilla. Szajewskan tutkimus on monipuolista ja käytäntöön sovellettavaa.
Szajewska on ansioitunut ja aktiivinen tutkija, jonka tutkimukset ovat oleellisesti lisänneet ymmärrystä probioottien merkityksestä terveydelle ja hyvinvoinnille. Szajewska on julkaissut yli 200 tieteellistä artikkelia, ja häntä on referoitu yli 5000 kertaa. Palkinnon myönsi Ravitsemuksen Tutkimussäätiö.

************************************************************

Kultasinen Juustohöylä Juustoportille

Juustopöytä ry:n kuudes Kultainen Juustohöylä -palkinto on luovutettu Juustoportin yrittäjäpariskunnalle: Marjo ja Timo Keski-Kasarille. Juustoportti valmistaa suomalaisia erikoisjuustoja sekä vuohenmaidosta että lehmänmaidosta Jalasjärvellä.