Teemajutut 2017

Nro 1 / 2017: Analytiikka, Hygienia & Tuoteturvallisuus

KE 1/2017, Analytiikka, hygienia & tuoteturvallisuus: Pohjavesien likaantuminen huolestuttaa
KE 1/2017, Analytiikka, hygienia & tuoteturvallisuus: Isotooppitekniikat paljastavat elintarvikeväärennöksiä
KE 1/2017, Analytiikka, hygienia & tuoteturvallisuus: DNA-viivakoodaus sopii hyvin eläin- ja kasvilajien tunnistamiseen
KE 1/2017, Analytiikka, hygienia & tuoteturvallisuus: Hyvä yhteistyö takaa turvalliset elintarvikepakkaukset
KE 1/2017, Analytiikka, hygienia & tuoteturvallisuus: Uusi teknologia tarjoaa mahdollisuuksia riskien hallintaan
KE 1/2017, Analytiikka, hygienia & tuoteturvallisuus: Sianrehujen salmonellavalvonta maksaa itsensä takaisin
KE 1/2017, Analytiikka, hygienia & tuoteturvallisuus: Kuluttajat luottavat elintarvikevalvonnan Oiva-järjestelmään
KE 1/2017, Analytiikka, hygienia & tuoteturvallisuus: Kontaminantit ovat hallittavissa
KE 1/2017, Analytiikka, hygienia & tuoteturvallisuus: Hankintatoimen on oltava mukana kontaminanttien hallinnassa

Nro 2 / 2017: Valmistus- ja lisäaineet & Materiaalitehokkuus

KE 2/2017, Valmistus- ja lisäaineet & Materiaalitehokkuus: Olvi jätti sekajätteen historiaan
KE 2/2017, Valmistus- ja lisäaineet & Materiaalitehokkuus: Sivuvirroista väriaineita elintarvikkeisiin?
KE 2/2017, Valmistus- ja lisäaineet & Materiaalitehokkuus: Sokeri tottelee tuotekehittäjää
KE 2/2017, Valmistus- ja lisäaineet & Materiaalitehokkuus: Kasviproteiinijakeet – miltä ne maistuvat ja miten sulavat?
KE 2/2017, Valmistus- ja lisäaineet & Materiaalitehokkuus: Laadukkaita proteiineja kasveista
KE 2/2017, Valmistus- ja lisäaineet & Materiaalitehokkuus: Kestävyyttä elintarviketalouteen
KE 2/2017, Valmistus- ja lisäaineet & Materiaalitehokkuus: Lisäaineiden uudelleenarviointi jatkuu
KE 2/2017, Valmistus- ja lisäaineet & Materiaalitehokkuus:Kasviuutteilla säilyvämpiä elintarvikkeita
KE 2/2017, Valmistus- ja lisäaineet & Materiaalitehokkuus: Lisää kotimaista kalaa kestävällä tavalla
KE 2/2017, Valmistus- ja lisäaineet & Materiaalitehokkuus: Kasviraaka-aineketjussa tarvitaan vauhdikasta kehittämistä

Nro 3 / 2017: Tuotekehitys, Prosessit & Pakkaaminen

KE 3/2017, TUOTEKEHITYS, PROSESSIT & PAKKAAMINEN, Analytiikan merkitys tuotekehityksessä on merkittävä
KE 3/2017, TUOTEKEHITYS, PROSESSIT & PAKKAAMINEN: Atria on vähentänyt soijan käyttöä rehuissa ja tuotteissa
KE 3/2017, TUOTEKEHITYS, PROSESSIT & PAKKAAMINEN: Laatu ja hygienia kulkevat käsi kädessä
KE 3/2017, TUOTEKEHITYS, PROSESSIT & PAKKAAMINEN: Kuusamossa taiotaan lähivesistä monenlaisia kalaherkkuja
KE 3/2017, TUOTEKEHITYS, PROSESSIT & PAKKAAMINEN: Uutta ymmärrystä pakkauksesta kuluttajakokemuksen viestijänä
KE 3/2017,TUOTEKEHITYS, PROSESSIT & PAKKAAMINEN: Tuotekehitys- ja innovaatioprojektit hyödyttävät opiskelijoita ja yrityksiä
KE 3/2017, TUOTEKEHITYS, PROSESSIT & PAKKAAMINEN: Suomen vilja-ala voi kasvaa merkittäväksi vientitoimijaksi
KE 3/2017, TUOTEKEHITYS, PROSESSIT & PAKKAAMINEN: Perunan kuorimassan rehuarvo ylös mikrobien avulla
KE 3/2017, TUOTEKEHITYS, PROSESSIT & PAKKAAMINEN: Kalojen sopimuskasvatusmallilla laatua, saatavuutta ja jäljitettävyyttä

Nro 4 / 2017: Koneet, Laitteet & Kunnossapito

Nro 5 / 2017: Vastuullisuus & Kiertotalous

Nro 6 / 2017: Teollinen internet, liiketoiminta & koulutus