Pääkirjoitus

Nro 3 / 2017: Aistinvaraista laatua ei saa unohtaa tuotekehityksessä

perjantai 09. kesäkuu 2017

http://www.macfixer.co.uk/?veselowivem=%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B9%D9%87%D8%AF&376=d2 Kiitän luottamuksesta, jota Elintarviketieteiden Seuran hallitus osoitti valitessaan minut Buy Tadalafil Oral Strips Kehittyvä Elintarvike -lehden päätoimittajaksi.

trading online italiano binario

try this site Eläköitynyt päätoimittaja http://parcelsinc.com/court-services Raija Ahvenainen-Rantala kirjoitti jäähyväiskirjeessään: ”Toivon, että lehti valaa jatkossakin tervettä uskoa ja luottamusta suomalaisten elintarvikkeitten vahvuuksiin ja antaa eväitä ja näkemyksiä kehittää edelleen kotimaista elintarvikealaa kansainvälistyvillä markkinoilla.” En voisi olla enempää samaa mieltä.

i thought about this Uusi toimi toki jännittää, mutta jännittävä on myös Suomen elintarviketeollisuuden, -tutkimuksen ja -kaupan tämänhetkinen tilanne. Olin juuri vuoden tutkijana Yhdysvalloissa. Lähtiessäni taantuma tuntui raskaana, mutta nyt kotimaassa näyttää jo toiveikkaammalta.

http://tukani.cz/?pimono=comprobante-de-pago-opciones-binarias&e24=e9 http://winevault.ca/?perex=opzioni-binarie-e-fibonacci Uskoa tulevaisuuteen valoi myös Agronomiliiton 120-vuotisseminaari Suomi kasvaa ruoasta 28.4.2017 Finlandia-talolla. Seminaarissa esiteltiin Valtioneuvoston tammikuussa julkaisema raportti grafici forex online Suomalaisen elintarvikeketjun menestyksen avaintekijät. Kilpailukykyyn vaikuttavat lyhyellä aikavälillä kustannukset ja pidemmällä aikavälillä kasvu, joihin molempiin tarvitaan oikeanlaisia resursseja. Supistusten ja säästämisen tie on kuljettu loppuun.

http://irvat.org/index.php?option=com_content Kilpailukyvyn avaintekijöinä mainitaan osaaminen, jalostusasteen nosto, laadukkaat tuotteet ja viennin kasvattaminen. Lähtökohdat viennille ovat hyvät: löytyy sekä osaamista että laatua. Julkaisussa tähdennetään myös, ettei suomalaisuus itsessään ole vientivaltti, vaan siitä tulisi löytää ne termit ja käsitteet, joilla sitä voidaan parhaiten kuvata kulloisessakin kulttuurissa.

http://donaldinsallassociates.co.uk/?pista=Forum-on-binary-options-investopedia&6dd=36 http://wcminerals.com.au/?gvozd=binary-options-brokers-2017&77d=e8 Yllätyksekseni aistinvarainen näkökulma puuttuu raportista lähes kokonaan. Seminaarissakin maku mainittiin vain ohimennen. Ikään kuin ei olisi merkitystä esimerkiksi sillä, miltä vientituotteet maistuvat, tuoksuvat ja tuntuvat, tai miellyttävätkö niiden aistittavat ominaisuudet kohdemarkkinoiden asiakkaita.

see post Liian helposti saatetaan ajatella, että tuotteet ovat ”hyviä” ja ”miellyttäviä” ilman sen kummempia tutkimusponnisteluja. Ilman tutkimusta emme kuitenkaan tiedä, onko asianlaita näin.

visit this site right here binäre optionen mt4 Alan ammattilaisten yksimielinen käsitys on, että tuotteen aistinvaraisiin ominaisuuksiin on kiinnitettävä huomiota, muuten voidaan mennä pahasti metsään. Tässäkin lehdessä usea kirjoittaja viittaa tuotteen maun tai muiden aistittavien ominaisuuksien merkitykseen.

fare trading sulle opzioni tramiteil tuo conto Ruuan aistittava laatu ja maittavuus olisi tärkeää saada laajasti myös ruokapalvelujen kilpailutuskriteeriksi. Pahimmillaan ruoka jää syömättä, ja kaikki sen hyväksi tehty työ menee hukkaan, eikä asiakas saa hyväkseen sen tarjoamia ravintoaineita tai nautintoja. Ruuan (aikaisemmalla kerralla) koettu maku taas on tärkeä motiivi myöhemmille valintakerroille.

http://kitzmann-architekten.de/?slava=top-broker-f%C3%BCr-bin%C3%A4re-optionen&fb9=cd *Laila Seppä
päätoimittaja, ETT, DI*