Nimityksiä

Nimityksiä touko-kesäkuu 2017

lauantai 10. kesäkuu 2017

Suvi Urvikko-Mäkivaara on nimitetty Linkosuon Leipomo Oy:n kehitysjohtajaksi 1.5.2017 alkaen.
• Paulig-konsernin kahvi-divisioonan johtoryhmän jäseneksi ja markkinointijohtajaksi on nimitetty KTM Hannu Laakso.
• Fredman Professional Kitchenin brändijournalistiksi on nimitetty KTM Riikka Raatikainen 29.5.2017 alkaen.
ETT Timo Nieminen on nimitetty ylitarkastajaksi turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesissa.
Pasi Perkiö on nimitetty Nestlé Oy:ssä Regulatory & Scientific Affairs and Product Information Specialistiksi.
ETT Suvi Ryynänen on nimitetty maa- ja metsätalousministeriössä tutkimusjohtajan määräaikaiseen virkasuhteeseen tieto- ja tutkimustoimialan tutkimusyksikköön ajalle 1.5.2017‒30.4.2018.
• DI Miika Jokinen aloittaa heinäkuussa Altian Koskenkorvan tehtaan päällikkönä. Jokinen on urallaan työskennellyt metsä-, elintarvike- ja lääketeollisuudessa.
• Professori Hannu Korkeala on nimitetty Liègen yliopiston eläinlääketieteellisen tiedekunnan kunniatohtoriksi 18.3.2017.
• Göteborgin yliopiston kasvatustieteellinen tiedekunta on myöntänyt kotitalouspedagogiikan professori Päivi Palojoelle kunniatohtorin arvonimen hänen työstään hyvinvointia edistävien ruokatottumusten opettamiseksi lapsille ja nuorille.
• Polarica konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 2.5.2017 alkaen KTM Samuli Eskola. Hän on työskennellyt viimeksi HKScan Oyj Suomen ja Baltian vähittäiskauppaliiketoiminnan johtajana. Eskola vastaa myös toukokuun alussa Polaricaan perustettavista Marja- ja Riistaliiketoiminta divisioonista.
Anders Frydenlund aloittaa Sinebrychoffin uutena toimitusjohtajana 1.8.2017. Frydenlund tuli Carlsbergin palvelukseen 2005, ja vuodesta 2013 hän on ollut Ringnesin panimon päivittäistavarakaupasta vastaava kanavajohtaja. Toimitusjohtajan vaihdosta tukee nykyisen toimitusjohtajan Pekka Tiaisen siirtyminen Sinebrychoffin hallituksen jäseneksi.
• Maa- ja metsätalousministeriö on asettanut ruokaketjun toiminnan kehittämiseksi ja elintarvikeviennin edistämiseksi selvitysmiehen: Ilkka Mäkelän. Hän laatii selvityksen toimenpide-ehdotuksineen kesäkuun 2017 loppuun mennessä.
• Hallintotieteiden maisteri Toni Jääskeläinen on nimitetty Kaupan liiton veroasiantuntijaksi 18.4.2017 alkaen.
Jyri Weiste on nimitetty Adaran myyntijohtajaksi ja Jere Alaruka talousjohtajaksi 1.2.2017 alkaen sekä Antti Airaksinen myyntipäälliköksi 6.3.2017 alkaen.
MBA Salla Eklund on nimitetty Atria Suomen brändijohtajaksi 8.5.2017 alkaen.
Jari Heikkinen on nimitetty Antalis Oy:n Packaging -liiketoiminta-alueelle aluemyyntipäälliköksi 1.2.2017 alkaen.
• Apetit Oyj:n hallintoneuvosto on 12.4.2017 pitämässään kokouksessa valinnut yhtiön hallintoneuvoston puheenjohtajaksi Harri Eelan ja varapuheenjohtajaksi Marja-Liisa Mikola-Luodon.
Heikki Lahdensuo on nimitetty Pöyry Oyj:n tietohallintojohtajaksi 12.6.2017 alkaen.
Katri Rantanen on aloittanut Maito ja terveys ry:n Maitolähettiläänä 1.6.2017 alkaen.
Pauli Aalto-Setälä on nimitetty työelämäprofessoriksi (Professor of Practice) Turun yliopistoon, jossa hän alkaa uutta Digital Mindset -koulutusohjelmaa.
• ProAgrian yhteiseksi valtakunnalliseksi Farmari-maatalousnäyttelyn näyttelyjohtajaksi on valittu MMM, agronomi Henri Honkala.