Nimityksiä

Nimityksiä helmikuu 2016

perjantai 26. helmikuu 2016

• Keittiömestari Online jobs to make money at home data entry Matti Jämsén on nimitetty vastaamaan Silja Linen laivojen ravintoloista 15.22016 alkaen.
mit 5000 euro optionen handeln Vili Hukkanen on nimitetty Veljekset Mattila Oy:n myyntijohtajaksi 1.12.2015 alkaen.
http://kitzmann-architekten.de/?slava=optionen-broker&67d=09 optionen broker Håkan Siren on nimitetty Oravaisten Savustamo Oy:n toimitusjohtajaksi 23.12.2015 alkaen.
• Työturvallisuuskeskuksen (TTK) uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu filosofian tohtori Buy Tastylia (Tadalafil) Without Prescription Online Rauno Hanhela. Työturvallisuuskeskuksen hallitus päätti valinnasta tänään 14.1.2015.
OTK var köpa Viagra flashback Nora Wetterstrand on nimitetty Elintarviketeollisuusliiton työmarkkinaprosessin asiamieheksi 18.1.2016 alkaen.
KTM grafico candele iq option Satu Virtanen on nimitetty Saarioinen-konsernin talousjohtajaksi 1.1.2016 alkaen.
• TkT piattaforma trading Raija Polvinen on nimitetty Kiilto Oy:n tutkimus-, kehitys- ja innovaatiojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.
• DI binary options brokers usa regulated Erik Olsson on nimitetty Pöyryn Liikkeenjohdon konsultointi -liiketoimintaryhmän johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.1.2016 alkaen. Hän raportoi toimitusjohtaja trading online qui ubi Martin à Portalle, joka aloittaa tehtävässään 1.1.2016.
KTM, HHJ, PJ fence strategie binäre optionen Sari Vaajanen-Ärrälä on nimitetty Juvenes-Yhtiöt Oy:n hallituksen jäseneksi 1.1.2016.
• Kuopio Innovation Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi DI binaire opties youtube Jukka Pitkäsen.
• Saarioinen-konsernin uudeksi talousjohtajaksi on nimitetty 1.1.2016 alkaen KTM anyoption legal Satu Virtanen.
• Luomuliitto on valinnut uudeksi edunvalvontajohtajaksi ympäristösuunnittelija come investire in borsa con operazioni binarie Niina Ratilaisen Turusta.
binär optionen wikipedia Milla Visuri on aloittanut Helsingin ruokakulttuuristrategian projektipäällikkönä 1.1.2016.
• Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on valittu 1.1.2016 alkaen TkT, MBA opcje binarne mbank Sari Siitonen. Hänen vastuulleen ovat mm. ilmasto-, energia-, ympäristö- ja logistiikka-asiat. Infra ja ympäristö-vastuualueen nykyinen johtaja brokers opzioni binarie 60 secondi Tellervo Kylä-Harakka-Ruonala jatkaa EK:n palveluksessa johtavana asiantuntijana. Hän työskentelee edunvalvontahankkeissa keskittyen EU-kysymyksiin. Lisäksi hän toimii Euroopan talous- ja sosiaalikomiteassa EK:n nimeämänä jäsenenä tänä vuonna alkaneen kauden. EK:n uutena pk-johtajana aloittaa varatuomari, MBA opciones binarias como empezar Jouni Hakala ja uutena viestintäjohtajana FM, KTM Jenni Järvelä. Molemmat aloittavat uudessa tehtävässään 29.2.2016.
• Keittiömestari Sami Rekola on siirtynyt Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opettajaksi Haagan kampukselle 1.1.2016 alkaen.
LUVA – Luonnonvarat ry:n ensimmäiseksi puheenjohtajaksi on valittu metsäneuvos, metsätalousinsinööri Håkan Nystrandin ja varapuheenjohtajaksi kansanedustaja, agrologi Antti Rantakangas. Järjestö aloitti toimintansa vuoden 2016 alussa.
KTM Oskari Vidman on nimitetty Cloetta Suomen myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 5.10.2015 alkaen.
ETM Ville Solja on nimitetty Kiilto Family -konsernin liiketoiminnan kehitysjohtajaksi 14.9.2015 alkaen.
• TkT Tiina Putkonen on nimitetty Turvallisuus- ja kemikaaliviraston kemikaalituotevalvontayksikön johtajaksi ja TkL Risto Suominen Finas-akkreditointiyksikön johtajaksi.