Nro 6 / 2016

    VALMISTUS- JA LISÄAINEET / HANKINNAT & VASTUULLISUUS



    Lataa lehti tästä

    Pääkirjoitus

    3 Ruoka uudistuu

    Henkilökuva

    6 Maanläheinen aistitutkija

    Kolumni

    7 Mikä on olennaista ja kestävää?

    Pakina

    52 Eettistä logiikkaa ja epäloogista etikkaa

    AJANKOHTAISTA

    8 Kuluttajat ja horeca-ammattilaiset samaa mieltä ruuan terveysasioista,
    10 Elintarviketeollisuus on parantanut energia- ja materiaalitehokkuuttaan
    11 Uusi energiatehokkuussopimuskausi käynnistyy
    12 Jättiurakka liha-alan hyväksi
    13 Etelä-Savossa haarukoidaan elintarvikeketjun tulevaisuusskenaarioita

    Teema: VALMISTUS- JA LISÄAINEET / HANKINNAT & VASTUULLISUUS

    KE 6/2015, s. 23: Kokemuksellisuus korostuu milleniaali-sukupolven pakkausmieltymyksissä

    TALOUS & MARKKINA

    38 Kasvisruuan suosio kasvaa Euroopassa
    40 Suomalainen kaura valloittaa uusia markkinoita maailmall
    41 Arvonluontia brändeillä
    43 Arkipäivän oivalluksista pieniä elintarvikeinnovaatioita julkiselle sektorille

    LAINSÄÄDÄNTÖ

    45 Ohjeet uuselintarvikkeiden turvallisuuden arviointiin valmistuivat

    TAPAHTUMIA

    47 Opiskelijat kehittivät uusia tuotteita Luomupäiville
    48 Afrikan maataloutta kehitetään yhteistyöllä

    TIEDE & TUTKIMUS

    49 Opinnäytetöitä
    50 Tiedekatsaus: Tieto hajuaistimusten yhteyksistä ruokamieltymyksiin lisääntyy

    PALSTAT

    53 Hankintaopas
    57 Haarukassa

    ETS-SIVUT

    57 Uudet viestintäkanavat käyttöön
    58 Tuoretta tietoa elintarviketeollisuuden investoinneista
    59 ETS-palsta